Carvalhal "gönderin" dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Carvalhal, yönetime verdiği raporda, “İstediklerimi hiçbir şekilde sahaya yansıtamıyor” diyerek, Slovak yıldızın devre arası gönderilmesini istedi. Siyah-beyazlılar, İspanya ve Portekiz’den teklif alan Edu ile de yolları ayırıyor

Carvalhal gönderin dedi
26 Aralık 2011 Pazartesi 08:02 tarihinde eklendi.

 

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Filip Holosko’yu gözden çıkardı. Portekizli hocanın devre arası gönderilmesini istediği Slovak oyuncu için yönetime olumsuz bir rapor verdiği öğrenildi.
 
Süper Lig’de 12, UEFA Avrupa Ligi’nde 7 maçta forma verdiği Slovak oyuncunun performansından memnun kalmayan Carvalhal’ın yönetime sunduğu raporunda, “Holosko yetenekli bir futbolcu, ancak oyundan çok kopuk. İstediklerimi hiçbir şekilde sahaya yansıtamıyor” ifadelerini kullandığı belirlendi.
 
Schuster döneminde de beklentileri karşılıksız bıraktığı için Büyükşehir Belediyespor’a kiralanan Holosko’nun bu kez bonservisiyle gönderileceği ifade edildi. Sezonun ilk yarısında sadece Bursaspor deplasmanında başarılı olan Holosko’nun, Carvalhal’ın sabrını taşırdığı kaydedildi. Slovak oyuncuyu Beşiktaş’a getiren Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın ise Holosko’ya ikinci yarıda yeşil-beyazlı formayı giydirmek istediği belirtildi.
 
Sezon başında yıllık ücreti yüksek olduğu için Bursaspor’a transferi gerçekleşmeyen Holosko, yeşil-beyazlı kulübün yanı sıra çok sayıda Süper Lig ekibinin listesinde yer alıyor. Beşiktaş’ın yerli veya yabancı bir golcüye karşılık Holosko’yu takasta kullanmaya sıcak baktığı savunuldu.
 
Siyah-beyazlılar, Holosko’nun menajerini İstanbul’a davet etti. Yapılacak görüşmede Holosko için gelen teklifler menajere iletilecek ve Slovak yıldızın satılması için görüşmelere başlanacak.
 
Holosko gibi Edu’yu göndermeyi planlayan Beşiktaş’ın, Brezilyalı forvet için İspanya ve Portekiz’den gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı belirlendi. Carvalhal’ın, Edu’nun satışına onay verdiği öğrenildi.

Milliyet