Carvalhal için veda yemeği

Beşiktaş Kulübü yönetim kurulu, yollarını ayırdığı teknik direktör Carlos Carvalhal'e veda yemeği verdi.

Carvalhal için veda yemeği
03 Nisan 2012 Salı 22:32 tarihinde eklendi, 1.456 kez okundu.

Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Akaretler'deki Vogue Resteurant'ta basına kapalı gerçekleştirilen yemekte, kulüp başkanı Fikret Orman, genel sekreter Mesut Urgancılar, sayman-mali işler komitesi üyesi Berk Hacıgüzeller, futbol komitesi üyeleri Tamer Kıran ve Ahmet Kavalcı, pazarlama komitesi üyesi Nusret Altınbaş, tesisler komitesi üyesi Berkan Gocay ve yönetim kurulu üyesi Umut Güner hazır bulundu. 
    
Yemekte Carlos Carvalhal'e plaket ve çiçek veren Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bir Beşiktaşlı'ya Beşiktaşlı gibi veda ettiklerini belirterek, ''Carvalhal'e bu zamana kadar Beşiktaşımız'a kazandırdıkları için tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Kapımız kendisine her zaman açık. Bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyorum'' dedi. 
    
Siyah-beyazlı takımın eski teknik direktörü Carlos Carvalhal ise ''Bana Beşiktaşlı olduğumun söylenmesi aldığım en güzel hediye oldu. Bu güzel akşam için herkese çok teşekkür ediyorum. Başkana, yönetim kuruluna ve takıma başarılar diliyorum'' ifadelerini kullandı.