Carvalhal'den büyük FEDA

Carlos Carvalhal, Beşiktaş'ta en güzel zamanlarını geçirdiğini söyledi, “Oradaki atmosfer benim için cennette olmak gibiydi. O duyguları tekrar yaşayabilmek için üstüne para bile verirdim” dedi

Carvalhalden büyük FEDA
28 Kasım 2012 Çarşamba 13:34 tarihinde eklendi, 1.210 kez okundu.

 

Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Carlos Carvalhal, Portekiz basınına yaptığı açıklamalarla siyah beyazlı camiayı ne kadar çok sevdiğini bir kez daha ortaya koydu.
 
Ülkesinde Sport TV kanalında ‘Resultado final’ isimli bir spor programına katılan 46 yaşındaki çalıştırıcı Beşiktaş’ın başında geçirdiği günlerin hayatında çok önemli bir yeri olduğunu söyledi.

Carlos Carvalhal, “Ben futbolun romantik tarafını seven bir insanım. Taraftarlar, coşku ve tutku… Eski takımımda bunların tümünü yaşadım. Beşiktaş’ta yaşadıklarımı tekrar yaşamak, bir kez daha böyle bir şeyi deneyimlemek için para almak bir yana üstüne para bile verirdim. Stattaki desibel, o duygu ve enerji benim için cennette olmak gibi bir şey” dedi. Türkiye’de son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u çalıştıran Portekizli teknik adam önceliğinin yine Türkiye’de çalışmak olduğunu sözlerine ekledi.

Skorer