Carvalhal'i yerden yere vurdu

Beşitaş'ın Atletico Madrid'le ile oynadığı maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Simao, ilk yarıdaki defansif oyunu eleştirdi.

Carvalhali yerden yere vurdu
09 Mart 2012 Cuma 11:19 tarihinde eklendi.

 

Beşitaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Atletico Madrid'e 3-1 yenildiği maçta tek golün altına imza atan Simao maç sonrasında açıklama yaptı.
 
Quaresma'nın savunmaya dönmediği eleştirileri ile ilgili konuşan Portekizli, "Başkası adına konuşmam yanlış olur. Kendi adıma geriye dönmüyorum diyemem. Ataktan çok defans yapıyorum. İlk yarı ve 2. yarıdaki farkın sebebi, 2. yarıda daha çok hücumu düşünmemiz. Maça böyle başlamalıydık aslında. İlk yarıda daha çok savunma oynadık" diyerek teknik direktörün ilk yarıdaki oyun taktiğini eleştirdi.
 
ATLETICO'YA OLAN SAYGIMDAN SEVİNMEDİM
 
İkinci yarıda daha istekli oynadıklarını söyleyen yıldız oyuncu, "İlk yarıda iyi görüntü gösteremedik, takım gibi mücadele edemedik. Bunun da faturasını ödedik. 2. yarıda farklı yüzümüz gösterdik. Daha çok isteyen takım hüviyetindeydik. Dişe diş bir mücadele gösterdik. Gol attım, ancak burada geçirdiğim yıllara saygıdan dolayı kutlama yaşamadım" diye konuştu.