"CAS'ın kararı hoş değil"

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Bozüyükspor'un sezon açılışı törenlerine katılan Kırmızı-Siyahlı kulübün başkanı Mesut Hoşçan, basın mensuplarının kendisine yönelttiği çeşitli soruları yanıtladı.

CASın kararı hoş değil
28 Ağustos 2013 Çarşamba 22:25 tarihinde eklendi.
Mesut Hoşçan, CAS'ın Fenerbahçe hakkında verdiği kararla ilgili soru üzerine şöyle dedi
 
Bu karar Türk futbolu için hoş bir durum değil. Türk futbolunda bunların olmaması gerekir. Bundan sonraki yıllarda olmamasını arzu ediyoruz. Bu olaylar bizim için de Türk futbolu için de iyi bir ders olduğunu düşünüyorum. Büyük bir acı olarak değerlendiriyorum.

CAS'ın son kararı. Artık yapacak bir şey yok. Fenerbahçe Kulübü 2 sene Avrupa kupalarında olamayacak. Bu zamana kadar bu şekilde uzaması hoş bir olay değil. Zamanında bu kararlar verilseydi Türk futbolunun önü daha açık olabileceğini düşünüyordum. Gerekli çalışmalar yapıldı ve kararlar verildi. Bu karara saygı duymak gerekir. Bundan sonraki yıllarda bu olayları yaşamama temennisiyle Türk futbolunun önü açık olmasını diliyorum.
 
GALATASARAY'I PUANSIZ OLARAK GÖNDEME ARZUSUNDAYIZ
 
Cuma gecesi kendi sahalarında oynayacakları Galatasaray maçında hedeflerinin galibiyet olduğunu ifade eden Mesut Hoşçan İyi futbol oynamaya 3 puan vermiyorlar. Muhakkak galip geleceksiniz. Fenerbahçe maçında biz sahaya 3 puan almak için çıktık. Ama maalesef olmadı. Çok ataklarımız vardı. Bunu son vuruşlarda gole çeviremedik. Takımımızın oyun yapısına baktığımız zaman müthiş bir ilerleme var.

Ertuğrul hocayla takımı Süper Lig'de iyi noktalara beraber getireceğimize inanıyorum. Bu hafta sonunda Galatasaray maçı var. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Skoru saha çıkan oyuncular belirler. Fenerbahçe'deki şansızlığımızı inşallah Galatasaray maçında kıracağımıza inanıyorum.

Galatasaray'ı Ev Sahibi olarak ağırlayacağız. Puansız olarak gönderme arzusundayız diye konuştu.

DHA