Çatışmanın arasında kaldılar

Çorum'da iki gurup arasında çıkan silahlı çatışmanın ortasında kalan polis memuru ve eşi yaralandı.

12 Ekim 2013 Cumartesi 19:19 tarihinde eklendi.

Olay çevre yolu leblebiciler sitesinde meydana geldi. Özgür U. İle kardeşi Ramazan U. çevre yolu leblebiciler sitesi önünde aralarında husumet olduğu iddia edilen Oğuz Ş. Yunus K. Adem G. ve Serdar Y. ile karşılaştı.

Tartışmanın kavgaya dönmesi ile Ramazan ile Özgür kardeşler karşı gruba pompalı tüfekle ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği Adem G. ile Serdar Y. yaralandı. Silahlı kavga esnasında olay yerinden geçen polis memuru Alim Çuhadar (37) ve eşi Naile Çuhadar'a (32) saçmaların isabet etmesi sonucu yaralandı.

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru olduğu öğrenilen Çuhadar'ın eşi ve çocuklarını bayram tatili münasebetiyle memleketleri Amasya'ya ya göndermek istediği anda yaralandıkları belirtildi.

Çevredeki vatandaşlar çağrılan 112 Acil servis ekipleri polis memuru, eşi ve diğer yaralılara ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken olay yerine çağrılan polis ekipleri kaçan zanlıları kısa sürede yakaladı.

Bu arada olay anı ise bir apartmanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan ise hastanede tedavi altına alınan polis memuru Çuhadar ve eşini ziyaret ederek, geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.


CİHAN