Çaykur Rizespor'dan dev hamle

Rıza Çalımbay, “Yeni sezon için kadro yetersiz” dedi, Yeşil-Mavililer harekete geçti. Çaykur Rizespor'un hedefindeki ilk isim 24 yaşındaki savunma oyuncusu... Kulüpler büyük ölçüde anlaştı. Artık söz Serdar'da.

Çaykur Rizespordan dev hamle
22 Temmuz 2013 Pazartesi 12:50 tarihinde eklendi.
FANATİK gazetesinden M. Ali Sabuncu'nun haberine göre; Süper Lig’in yeni takımlarından Çaykur Rizespor transferde durmak bilmiyor.

Pawelek, Sylvestre, Koray Altınay, Tevfik Köse, Viera, Kweuke, Necati ve Kağan’ı kadrosuna kadar Karadeniz ekibi yeni bir yıldıza kanca attı. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın, “Yeni sezon için kadro yetersiz” sözünün ardından harekete geçen Yeşil-Mavili yönetim, Fenerbahçe’nin gelecek sezon kadrosunda düşünmediği Serdar Kesimal’i listesine aldı. Savunmanın göbeğinde görev yapan Serdar’ın transferiyle ilgili kulüplerin büyük ölçüde anlaştığı belirtilirken, son sözü 24 yaşındaki futbolcu söyleyecek. Genç oyuncu daha önce yönetimle yaptığı görüşmede oynayabileceği bir kulübe gitmek istediğini söylemiş ve bu görüşme olumlu sonuçlanmıştı.
 
5 maç oynadı
 
2011-2012 sezonu öncesi 4.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Kaysere’den Fenerbahçe’ye transfer olan Serdar Kesimal, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle formasından uzak kalmıştı. Sarı-Lacivertliler’de beklentilerin de uzağında kalan milli futbolcu, geçtiğimiz sezon 5 Süper Lig karşılaşmasında forma giymişti. Öte yandan Çaykur Rizespor,  hazırlık karşılaşmasında Almanya ekibi Eintracht Braunschweig’e 1-0 yenildi.