Cehennem İnönü

FourFourTwo, Süper Lig'de oynayan 100 aktif futbolcuya sordu: En ürkütücü stat hangisi? İşte cevabı: Futbolcuların \%35'inin Dolmabahçe'de dizleri titriyor.

Cehennem İnönü
04 Mayıs 2011 Çarşamba 08:20 tarihinde eklendi.

 

Saracoğlu %32 ile ikinci. Arda'nın 'Isınamadık' dediği Arena ise Bursa ve H.Avni Aker'in bile gerisinde Futbolu sevenlerin ve bilenlerin dergisi FourFourTwo'nun 5. yılına özel Süper Lig'de aktif futbol oynayan 100 futbolcu ile yaptığı ankette birbirinden ilginç sonuçlar ortaya çıktı. F.Bahçe kaptanı Alex'i Gheorghe Hagi'den büyük gören Süper Lig futbolcuları, Türkiye'nin en ürkütücü stadı olarak da İnönü'yü seçti.
 
F.BAHÇE Başkanvekili Nihat Özdemir'in hafta sonu TT Arena için söylediği 'Şükrü Saracoğlu Stadı'nın ne sıcaklığı, ne atmosferi orada yok. Ben mühendis olarak inceledim, baktım. Bizim stadyumumuzun özelliği başka, bizim stadımızın yanına gelemezler' sözleri belki Seyrantepe için gerçeği yansıtıyor olabilir ama Süper Lig futbolcularına göre İnönü, Şükrü Saracoğlu'ndan bile korkunç. 'En ürkütücü stat hangisi' sorusuna 100 futbolcudan 35'i İnönü cevabını verdi.
 
SONUÇLARA YANSIMIYOR
SARACOĞLU, %32 ile ikinci sırada geliyor. Nihat Özdemir'i haklı çıkartan ise %12 oy alan Bursa Atatürk ve %8 oy alan Avni Aker'in bile %6'da kalan TT Arena'yı geçmesi oldu. ANCAK işin bir de skor tarafı var. Beşiktaş bu sezon evinde oynadığı 16 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 yenilgi alıp, attığı 32 gole karşılık kalesinde 23 gol gördü ve ancak 26 puan topladı. F.Bahçe ise Saracoğlu'nda 16 maçta 13 galibiyet, 3 beraberlik alıp hiç yenilmedi, attığı 35 gole karşılık sadece 8 gol yiyip 42 puan kazandı.
 
YANİ Beşiktaşlı futbolcular, İnönü'nün cehennemi andıran korkunç atmosferini lehlerine çevirmeyi bilmiyor.