Cellat bu DJ mi?

İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun, "Beatle John bu mu?" manşetli haberinde dünyada en çok aranan İngiliz Cihatçılar grubu Beatles'in lideri cellatın Londra'da eskiden DJ'lik yapan, 23 yaşındaki Abdel-Majed Abdel Bary olabileceğini yazdı.

Cellat bu DJ mi?
23 Ağustos 2014 Cumartesi 12:26 tarihinde eklendi.
İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun,  "Beatle John bu mu?" manşetli haberinde dünyada en çok aranan İngiliz Cihatçılar grubu Beatles'in lideri cellatın Londra'da eskiden DJ'lik yapan, 23 yaşındaki Abdel-Majed Abdel Bary olabileceğini yazdı. 
 
Amerikalı gazeteciyi öldürdüğü belirtilen John'un Batı Londra'da yaşayan eski bir DJ olduğuna dair iddiayı manşetten yayınlayan The Sun, "Çöldeki Şeytan; 3 Cihatçı İngiliz Avı" başlıklı iddiasında Beatles çetesindeki diğer iki İngilizin Birmingham'dan 20 yaşındaki Abu Hussein Al-Britani ile Portsmouthlu Abu Abdullah Al-Britani olabileceğini ileri sürdü. 
 
Beatles grubunun liderinin Abdel-Majed Abdel Bary olabileceğini yazan The Sun, gizli servislerin IŞİD militanı 3 İngiliz'in Suriye'de Rakka kentinde olduklarının tahmin ettiklerine dikkat çekti. Rapçı Bary'nin Amerikalı gazeteciyi öldüren cellata çok benzediği bildirildi. 
 
DHA-Dış Haberler - İngiltere - Faruk ZABCI