Cem Hakko'dan anneye veda

2007 yılında hayatını kaybeden Vitali Hakko'nun ardından Hakko ailesi ikinci acıyı Ketty Hakko'yu kaybederek yaşadı.

Cem Hakkodan anneye veda
02 Temmuz 2015 Perşembe 18:14 tarihinde eklendi.
2007 yılında hayatını kaybeden Vitali Hakko'nun ardından Hakko ailesi ikinci acıyı Ketty Hakko'yu kaybederek yaşadı. Amerika'da gördüğü tedavinin hemen ardından hayatını kaybeden Ketty Hakko için Karaköy'deki Neve Şalom Sinagog'unda tören düzenlendi. Törene iş, sanat ve siyaset dünyasının ünlüleri de katıldı.
 
Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, eski Bakan Güneş Taner, iş adamı Bülent Eczacıbaşı, Erdoğan Demirören, sanatçı Haldun Dormen, Erol Evgin, Galatasaray Kulübü Eski Başkanı Faruk Süren gibi pek çok ünlünün katıldığı tören için sinagog önünde geniş güvenlik önlemleri alındı. Sinagogun bulunduğu  caddenin her iki tarafında da güvenlik görevlileri yer aldı. Törene Türkiye Musevileri Hahambaşı İshak Haleva da katıldı.
 
 
Kayınvalidesine mektupla veda etti
 
Neve Şalom Sinagog'unda saat 13.00'te düzenlenen törende Cem Hakko ve diğer aile üyeleri taziyeleri kabul etti. Törenin ardından Ketty Hakko'nun cenazesi özel bir araçla Ulus'taki Musevi mezarlığına götürülerek defnedildi. 86 yaşında hayatını kaybeden Hakko, torunları için masal kitapları yazmıştı.