Cem Yılmaz Pek Yakında izle

Cem yılmaz pek yakında,Hayatını korsan DVD'cilik ve beraberindeki birtakım kanunsuz işlerle kazanan Zafer, bir gün karısından büyük bir posta yer ve anlar ki bu işleri bırakmazsa evliliği bitecekir.

Cem Yılmaz Pek Yakında izle
02 Ekim 2014 Perşembe 19:09 tarihinde eklendi, 5.753 kez okundu.

Cem yılmaz pek yakında,Hayatını korsan DVD'cilik ve beraberindeki birtakım kanunsuz işlerle kazanan Zafer, bir gün karısından büyük bir posta yer ve anlar ki bu işleri bırakmazsa evliliği bitecekir. Kanunsuz işlere zinhar tövbe eden Zafer, ailesini geri kazanmak için figüranlık yaptığı eski 'oyunculuk' günlerine geri döner. Amacı o günlerden gelen sinemacı dostlarıyla yeniden bir ekip oluşturmak ve 1970’lerden beri çekilememiş fantastik bir proje olan “Şahikalar-Kötülüğün Sonu” adlı filmi içekmektir. Fakat kurduğun ekibin yetenekleri de bir notkada gelir takılır. Şimdi hepsini eğlenceli, komik ve bir o kadar da duygusal bir macera bekler. Yönetmenliği ve senaryosu Cem Yılmaz'a ait olan yapımda Yılmaz'ın yanı sıra Tülin Özen, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Ozan Güven, Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Zerrin Tekindor, Hare Sürel, Ayşen Gruda ve Ülkü Duru gibi pek çok önemli isim yer alıyor. Cem yılmaz pek yakında izle filmini filmizleas.com adresinden hd kalitede izleyebilirsiniz. 


Türk yapımı korku filmlerinden oluşan Dabbe serisi son filmi Dabbe 5 ile seyircilerin karşına çıktı. Genellikle cinleri konu alan Dabbe serisi son filminde de şaşırtmadı ve tekrar cinlerle ilgili bir senaryo ile izleyicilerin dudaklarını uçuklattı.12 Eylül 2014 tarihinde vizyona giren film seyircilere oldukça gergin ve korku dolu anlar yaşattı. Dabbe 5 filminde Dilek ve eşi Ömer’in hikayesi anlatılıyor. Bu ikili güzel ve mutlu evlilik ile yollarına devam ederken Dilek’in gördüğü bir rüya ile bütün hayatları değişiyor. Bu rüyada Dilek aslında ne gördüğünü tam anlamıyla çözemiyor fakat kulağına cinlerin fısıldadığını ve şeytan ile ilgili şeyler söylediklerini hatırlayabiliyor. Bu rüyanın ardından cinler Dilek’e günlük hayatında musallat olmaya başlıyor. Dilek’in eşi Ömer bu durumu birkaç gün önce yaşadıkları hırsızlık olayına bağlayarak ilk başta önemsemiyor fakat bu olayın Dilek üzerindeki etkisi Dilek’in şiddet dolu tavırlar sergilemesine neden oluyor ve Ömer de gün geçtikçe endişelenmeye başlıyor. Dilek’in bu durumundan sonra olaya bir çare arayışı başlıyor. Ünü tüm Türkiye’ye yayılmış olan Belkıs Hoca isimli Bitlis’te yaşayan bir kadını görmek için Dilek ve Ömer hemen yola çıkıyor. Belkıs Hoca Dilek için çözüm üretmeye çalışıyor ve Dilek’in cinlerden kurtulabilmesi için birçok şey yapılıyor. Korku ve gerilim dolu bir film olan Dabbe 5 izle serinin her filminde olduğu gibi yine seyircilerin beğenisini kazanmış durumda. 



2011 yılında vizyonlarda izlediğimiz İncir Reçeli filminin ikinci filmi olan İncir Reçeli 2 çok yakında beyaz perdede. İlk filmin başrolünde Halil Sezai adlı ünlü sanatçı yer alıyordu. Halil Sezai bu filmin ardından ününe ün kattı ve gün geçtikçe daha popüler hale geldi. Filmde Metin adlı karakteri canlandıran Halil Sezai, Duygu isimli bir kızla tanışmış ve bu ikili büyük bir aşka yelken açmıştı. Duygu’nun ciddi bir hastalığı vardı ve bu aşık çift birbirlerine dokunmadan muhteşem bir aşk yaşamıştı. Fakat ne yazık ki bir süre sonra Duygu hastalığına yenik düşerek hayata gözlerini yummuştu. İkilinin arasında incir reçeli ile ilgili birçok diyalog geçmişti ve Duygu’nun ölümü sonrasında Metin incir reçelini Duygu’nun simgesi olarak kabul etmişti. Film de adını sürekli ikinin arasında geçen bu incir reçeli diyaloğundan almıştı. İncir Reçeli 2 filminde ise Metin isimli karakterin hikayesi devam ediyor. Metin Duygu’nun ölümü sonrasında oldukça zor zamanlar geçiriyor. Kendini insanlara kapatıyor ve barlarda şarkı söylemeye başlıyor. Bir gün yolu Gizem adlı bir kadın ile kesişiyor ve bu karşılaşma da yeni bir aşkın kıvılcımlarını başlatmış oluyor. Gizem’in geçmişinde de Metin’in yaşadığı acı olaylar yer alıyor ve ikili biraz da bu yüzden birbirlerine yakınlık hissediyor. 17 Ekim 2014 vizyona girecek olan İncir Reçeli 2 izle filmi sabırsızlıkla bekleniyor.