Cem Yılmaz yine zirvede

Geride bıraktığımız Mart ayında sanat ve eğlence dünyasından magazin sayfalarında öne çıkan medyatik isimler belirlendi.

Cem Yılmaz yine zirvede
31 Mart 2015 Salı 10:34 tarihinde eklendi.
Medya takibi ajansı Interpress’in sadece yazılı mecrayı kapsayan araştırmasında, geçtiğimiz ay magazin haberlerinde en çok ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın adının geçtiği belirlendi. Ulusal, bölgesel ve yerel iki bini aşkın gazete ile dergide çıkan haberlerin incelenmesiyle oluşan sıralamada Cem Yılmaz, Mart ayı boyunca toplam 629 haberle ilk sırada yer aldı. Geçtiğimiz ay ikinci sırada Hülya Avşar toplam 347haberle bulunurken, Amerika’da önemli bir ameliyat geçiren İbrahim Tatlıses’in ise toplam 336 haberle üçüncü sırada yer aldığı tespit edildi.
 
Interpress’in yaptığı haber araştırmasında, geçtiğimiz ayın magazin sayfalarında en çok yer alan isimler listesinde dördüncü sırasında, Kadir İnanır 285 haberle bulunurken, Sezen Aksu’nun ise 269 haberle beşinci olduğu belirlendi. Geride kalan Mart ayında magazin sayfaların da yer alan ve çıkan haber adetlerine göre oluşan ilk on sırada yer alan diğer ünlü isimlerin Tarkan, Demet Akalın, Nihat Doğan, Kayahan ile Sinan Akçıl’ın olduğu saptandı.