Cem Yılmaz'ın eşi setlere dönüyor

Geçtiğimiz yılın mart ayında Cem Yılmaz'la evlenen, birkaç ay sonra da Kemal ismini verdiği bebeğini dünyaya getiren Ahu Yağtu, setlere dönmeye hazırlanıyor. Yağtu, kariyer planlarını L'Officiel Türkiye dergisine anlattı

Cem Yılmazın eşi setlere dönüyor
01 Eylül 2013 Pazar 12:07 tarihinde eklendi, 4.187 kez okundu.
Şu sıralar bir yandan oğluyla diğer yandan e-ticaret sitesi AU Vintage’la ilgilenen Yağtu, L’Officiel Türkiye dergisine verdiği röportajda bir taraftan da aldığı teklifleri değerlendirip eline ulaşan senaryoları okuduğunu söyledi.
 
“BENİM ASIL İŞİM OYUNCULUK”
 
“Benim asıl işim oyunculuk. Yıllarca bunun eğitimini aldım. Yeniden setlere dönmek için sabırsızlanıyorum.”
 
SİNDİRE SİNDİRE YAPIYORUM
 
Yağtu, sözlerine şöyle devam etti: “Modellik yapmaya 14 yaşında başladım. Belki erken olgunlaştım, bilmiyorum. Oyunculukta ilerlemek de benim için çok fazla vakit aldı. 2000 yılından beri dizilerde rol alıyorum aslında. Aralıklar oldu elbette ama yine de kimse çıkıp da benim için ‘Bu kız 10 küsur senedir oyuncu’ demez. Galiba her şeyi zamana yayıp sindire sindire yapmayı seviyorum. Öbür türlüsünün çok fazla örneğini gördüm. Nasıl bir gerçek içinde olduklarını anlamadan, bambaşka bir dünyaya girip bambaşka bir algı yaratıyor insanlar. Açıkçası, o hayatları çok fazla mutluluk içinde yaşadıklarını düşünmüyorum.”