"Cemil İpekçi bana asıldı"

Burada Laf Çok programına konuk olan Cemil İpekçi canlı yayında kendisiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Cemil İpekçi bana asıldı
23 Temmuz 2011 Cumartesi 09:38 tarihinde eklendi, 1.494 kez okundu.

 

Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok programına konuk olan Cemil İpekçi canlı yayında kendisiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
Metres daha kıymetli, kadın olsaydım metres olurdum Geçtiğimiz günlerde "Kadın olsaydım, metres olurdum." diyen İpekçi, bu kez de "Çapkın değilim, cilveliyim" diyerek şu açıklayı yaptı;
 
"Hayır capkın değilim, cilveliyim. Yani şöyle bir şey söyleyeyim. Kadın olsaydım, tek evlilik yapardım ama cilveden vazgeçemezdim. Kasaba bile gittiğimde et alırken, elimde olmadan bakıyorum cilveleniyorum. Ben kadın olsaydım, metres olurdum. Çünkü son kararım o. Senelerce bir erkeğin eşi olmak çok hoş geldi bana ama aldığım tecrübelerden sonra metres olmak daha hoşmuş. Çünkü metres olduğunuzda daha kıymetli oluyorsunuz. Kadını olduğunuzda malı gibi görüyor sizi."
 
"CEMİL İPEKÇİ BANA ASILDI"
 
 Programın ilerleyen dakikalarında Yalçın Çakır'ın yaptığı açıklama ise herkesi şaşırttı.
 
Cemil İpekçi ile olan bir anısından bahseden Çakır, "Ciddi söylüyorum. Çok güzel bir akşamda bana asıldı." dedi.  Cemil İpekçi ise, beğendiği erkek ölçülerinde bi sınırlama olmadığını söyleyerek, beraber olduğu insanların fiziki görünümünün birbirinden çok farklı olduğunun altını çizdi.