Cenaze töreni bile hazır

Çalkantılı özel hayatını bir türlü düzene oturtamadığı için rol aldığı Two and a Half Men dizisinden kovulan Charlie Sheen'in oynadığı karakter seyirciye "ölerek" veda ediyor.

Cenaze töreni bile hazır
06 Ağustos 2011 Cumartesi 16:20 tarihinde eklendi, 1.028 kez okundu.

 

Sheen'in canlandırdığı Charlie Harper karakterinin cenaze töreni sahneleri de basına yansıdı.
 
Dizinin yeni sezon bölümleri Charlie Harper'ın cenaze töreniyle başlayacak. Karakter küçük bir şapelde düzenlenen cenaze töreniyle TV tarihinin arşivinde yerini alacak.
 
Dizinin yaratıcı ekibinden Chuck Lorre, Charlie Harper karakterinin nasıl öldüğü konusunda çeşili senaryolar olduğunu ancak hangisinin kullanılacağının kesinleşmediğini söyledi.
 
Diziye yeni katılan Ashton kutcher da aynı bölümde ilk kez Two And A Half Men seyircisin "merhaba" diyecek.
 
Sheen'in ayrılmasından sonra ekibe katılan Kutcher, internet milyarderi Walter Schmidt karakterini canlandıracak. 
 
Dizinin yeni sezonunun ilk bölümünde Jenny McCarthy ve John Stamos'un da konuk oyuncu olarak yer alacağı belirtiliyor.
 
Charlie Sheen'in diziden ayrılması da olaylı olmuştu. Aktörün alkol bağımlılığı yüzünden tedavi görmek zorunda kalması nedeniyle dizinin çekimleri bir süre askıya alınmıştı.
 
Dizinin yapımcılarının canını sıkan bu olayın üstüne Sheen bir de bazı röportajlarında yaratıcı ekipten Lorre'a hakaret edince dizi kadrosundan çıkarıldı.
 
Türkiye'de de gösterilen Two And A Half Men Amerikan CBS TV'sinin en çok izlenen dizilerinden biri. Sheen de bu dizi sayesinde ülkesinin en çok kazanan aktörleri arasında yer alıyordu.