Cenazede bile rahat durmadı

Whitney Houston’un eski eşi Bobby Brown cenaze töreninde olay çıkardı ve töreni terk etti

Cenazede bile rahat durmadı
20 Şubat 2012 Pazartesi 09:09 tarihinde eklendi, 1.009 kez okundu.

 

ABD’nin Los Angeles kentinde kaldığı otel odasının küvetinde ölü bulunan 90’ların pop divası Whitney Houston’ın cumartesi günü düzenlenen cenaze törenine eski eşi Bobby Brown’ın çıkardığı pürüzler damgasını vurdu.
 
New Jersey eyaletinin Newark kentindeki New Hope Baptist Kilisesi’nde 1500 davetliye özel yapılan törene, Houston’ın ailesinin tüm tereddütlerine rağmen Brown da davet edilmişti. Ne var ki, Houston’ı uyuşturucuya alıştırarak hayatını altüst etmekle suçlanan Brown, ailenin endişelerini haklı çıkardı. ABD’deki TMZ internet sitesinin haberine göre, bir hafta öncesinden yalnızca davetlilerin kiliseye girebileceğini duyuran Houston ailesinin en fazla iki kişiyle gelmesini istediği Brown, törene beraberinde getirdiği dokuz kişiyle katıldı.
 
Konserde coştu!
Bunun üzerine kendisine kızı Bobbi Kristina ve Houston’ın annesi Cissy’nin yanında ayrılan yere yanındakileri oturtamayacağı söylenen Brown, olay çıkardı ve töreni terketti.

Fakat, Bobby Brown, tüm gerginliğinin aksine Newark’tan ayrıldıktan saatler sonra Connecticut’ta 7 bin kişiye verdiği konserde ve daha sonra geceyi tamamladığı kumarhanede keyifli görüntüler verdi.

Bobby Brown, olay çıkardığı iddialarını ise güvenliğin kendisi ve çocuklarını ayrı ayrı yerlere oturtmak istemesine kızdığını söyleyerek reddetti. Öte yandan, törende şarkı söylemesi beklenirken hasta olduğunu söyleyerek katılmayan Houston’ın vaftiz annesi soul sanatçısı Aretha Franklin (69) ise turnesi kapsamında New York’ta konser vererek herkesi şaşırttı. Houston’a şöhret getiren “The Bodyguard” filminde başrolü paylaştığı aktör Kevin Costner ise, “Whitney, bizi anılara mahkum bırakarak erkenden terkettin...” diyerek tamamladığı duygusal konuşmasıyla herkesi gözyaşlarına boğdu. Öte yandan, Newarklı suç örgütleri de Houston’ın anısına saygı olarak bir günlük eylemsizliğe gittiklerini duyurdu.
 
48 yaşında hayata veda eden Houston’ın ölüm nedeni, 4 ila 8 hafta içinde çıkacak toksikoloji raporuyla belirlenecek. Houston, öldüğü Los Angeles’ta Grammy Ödülleri’ne katılmak için bulunuyordu.