Cenazenin ardından anne feryadı !

KARABÜK'te, göğsünde sıkışma şikayetiyle gittiği hastanede acil servisteki muayeneden 1 gün sonra kalp krizi sonucu ölen lise öğrencisi 19 yaşındaki Mersiye Ebru Çorbacıoğlu'nun cenazesi, cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere memleketi İstanbul'a götürüldü.

Cenazenin ardından anne feryadı !
05 Mayıs 2016 Perşembe 14:12 tarihinde eklendi, 1.387 kez okundu.
Yahya Kemal Beyatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Fotoğraf Bölümü son sınıf öğrencisi Mersiye Ebru Çorbacıoğlu, dün sabah staj gördüğü iş yerine gitmek için Soğuksu Mahallesi TOKİ Konutlarındaki evinden çıktıktan 200 metre sonra yere yığıldı. Ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Çorbacıoğlu, yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Çorbacıoğlu'nun, 1 gün önce iş yerinde kalbinde sıkışma olduğunu söylemesi üzerine iş arkadaşları tarafından aynı hastanenin acil servisine götürüldüğü, tetkiklerinin temiz çıktığı söylenip Kardiyoloji doktoruna muayene olması istenerek gönderildiği öğrenildi.
 
Hastanenin morgundan alınan genç kızın cenazesi evinin önüne getirildi. Burada helallik alındıktan sonra cenaze Soğuksu Camii’ne götürüldü. Cenaze namazına Çorbacıoğlu’nun yakınları, sınıf arkadaşları, öğretmenleri ile İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse ve vatandaşlar katıldı. Öğlen kılınan cenaze namazının ardından Çorbacıoğlu'nun cenazesi cenaze aracına konuldu. Cenaze aracı İstanbul'a hareket ederken Çorbacıoğlu'nun annesi, babası, arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Bazı arkadaşları cenaze aracının arkasından 'Ebru gitme' diyerek koşdu. Tek çocuklarını kaybetmenin acısını yaşayan baba İbrahim Çorbacıoğlu da "Ebru gidiyor, yavrum hayatının baharında gidiyor" diyerek gözyaşı döktü. Anne Hatice Çorbacıoğlu da yakınlarının desteğiyle güçlükle ayakta durabildi.
 
Çorbacıoğlu'nun ölümüyle ilgili soruşturmanın ise sürdürüldüğü belirtildi.

DHA