Ceset bulunan balıkçı barınağında esrarengiz kadın

Kartal'da, balıkçı teknelerinin yanından su yüzüne çıkan cesedin 16 - 18 yaşlarında bir gence ait olduğu belirtildi

Ceset bulunan balıkçı barınağında esrarengiz kadın
18 Eylül 2014 Perşembe 17:28 tarihinde eklendi.

Üzerinden herhangi kimlik çıkmayan gencin, 3 gün önce bir kadınla balıkçı barınağına geldiği öğrenildi. Balıkçılar, zihinsel engelli olduğunu söylediği gencin yüzünde morluklar olduğunu ifade etti. Kadının barınaktan yalnız ayrılması, güvenlik kamerasına yansıdı.

Kordonboyu Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Kartal Su Ürünleri Kooperatifi'ndeki balıkçılar, saat 13.00 sıralarında balıkçı teknelerinin yanında su yüzeyinde bir erkek cesedi gördü. Balıkçılar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen çok sayıda ekip, cesedi çıkarmak için çalışma başlattı. Ekipler, kısa bir süre içerisinde erkek olduğu tespit edilen cesedi denizden çıkardı. Yapılan incelemenin ardından 16-18 yaşlarında olduğu belirlenen ceset, cenaze aracına konularak Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Cesedin üzerinden herhangi bir kimlik bilgisi çıkmadı.

Bu arada barınaktaki balıkçılar, gencin 3 gün önce akşam saatlerinde bir kadın ile gelerek mendireğe yürüdüğünü söyledi. Balıkçılar, "Daha sonra kadın mendirekten yalnız döndü. Şüphelendik, teknelerin arasında suda çocuğu aradık ama bulamadık. Zihinsel engelli olduğu görülen çocuğun yüzünde de morluklar olduğunu gördük." şeklinde konuştu.

Barınağa ait güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri cesedi bulunan gencin balıkçıların söylediği gibi akşam saatlerinde barınağa geldiğini, yaklaşık yarım saat sonra da barınaktan yalnız olarak ayrıldığını belirledi.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma devam ediyor.


CİHAN