Cesetle 13 saat dolaştı

Bursa'da, üvey annesi 46 yaşındaki Özlem Yıldırım'ı saç kurutma makinesinin kablosuyla boğarak öldürdükten sonra cesedi tenha bir yere atmak üzere otomobilinin bagajına koyan 23 yaşındaki Dinçer Dinç'in cesetle 13 saat dolaştığı ortaya çıktı.

Cesetle 13 saat dolaştı
20 Ağustos 2014 Çarşamba 14:59 tarihinde eklendi.
Üvey annesini Özlem Yıldırım'ı öldürdüğü devriye gezen 'Yunus timlerinin' şüphe üzerine otomobilini durdurması sonucu yakalanan Dinçer Dinç'in, Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgulaması devam ediyor. Dinç'in İstanbul'da boşanan annesinin yanında kalırken, 8 ay önce babasının Bursa'daki evine geldiği ve eve gelmesini istemeyen üvey annesi Özlem Yıldırım ile sık sık tartıştığı ortaya çıktı. 
 
Oto boyacılığı yaptığı bildirilen Dinçer Dinç'in dün sabah saat 08.00'de bir kez daha tartıştığı üvey annesi Özlem Yıldırım'ı saç kurutma makinesinin kablosuyla 3 kez sıkarak boğduğu, daha sonra battaniyeye koyarak bagaja koyduğu anlaşıldı. Yanına arkadaşları H.Ç. ve K.D.'yi de alıp, Uludağ eteklerine çıkarak cesedi gömmek için yer arayan Dinç, cesedi atacak uygun yer bulamayınca saat 21.00 sıralarında Doğu Garajı'nda Yunus timleri tarafından yakalandı. 
 
Aracın bagajında cesedin yanı sıra yamulmuş bir bilezik, adet dizüstü bilgisayar, üzerinde Osmanlı tuğrası bulunan kolye, arabanın konsolunda 50 lira ve torpido gözünde 3 kullanılmamış inşaat eldiveni ile ön koltukta da cinayette kullanıldığı bildirilen saç kurutma makinesi bulundu. 
 
Dinçer Dinç'in polisteki sorgulaması devam ederken, üvey annesi Özlem Yıldırım'ı saç kurutma makinesi kablosuyla boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği belirtildi.