Çeşme'de hayat normale döndü

DARBE girişiminins tüm yurtta yarattığı olumsuz hava dağıldı ve hayat normale döndü. Tatil cenneti Çeşme'nin plajları tatilcilerle dolmaya başladı.

Çeşmede hayat normale döndü
17 Temmuz 2016 Pazar 20:41 tarihinde eklendi.
DARBE girişiminins tüm yurtta yarattığı olumsuz hava dağıldı ve hayat normale döndü. Tatil cenneti Çeşme'nin plajları tatilcilerle dolmaya başladı.  
 
Darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz Cuma akşamı, vatandaşların panik halinde bankamatiklere ve alışveriş merkezlerine koşuşturmalarının ardından hayat normale döndü. Bazı tatilciler Çeşme'yi terk ederken kalanlar ise darbe girişiminin kısa zamanda bastırılması sonucu tatiline devam etti. Hava sıcaklıklarının da artmasıyla Çeşme plajları tatilcilerin akınına uğradı. Çeşme'nin incecik kumu ve temiz deniziyle ünlü plajlarında bugün öğlenden sonra adım atılacak yer kalmadı. Tatilciler, darbe girişiminin yarattığı gerginlikten sıyrılarak, Çeşme'nin serin sularında hafta sonu keyfini yaşadı. 
 
Bazı vatandaşlar da Ilıca Plajı'nın yanındaki orman kampını tercih ederek, çam ağaçlarının altında mangal keyfi yaptı. Orman kampındaki çam ağaçlarının altı tamamen dolarken, vatandaşlar yer bulmakta zorluk çekti. Alaçatı sörf merkezi ise rüzgarın hafif esmesine karşın sörf meraklılarının akınına uğradı. Çok sayıda sörf meraklısı, denizin ve rüzgarın tadını çıkardı.
 
Çeşme'nin yakınındaki adalara tur düzenleyen gezi tekneleri ise, tatilcilerden ilgi gördü. Sabah saatlerinde Çeşme sahiline gelen vatandaşlar, gezi tekneleriyle denize açıldı.