Çevreci gençler iş başında

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) öğrencileri, Bolu Belediyesi ile işbirliği içinde düzenlenen çevre etkinliğinde Çakmaklar Çamlığı piknik alanında çevre temizliği yaptı

Çevreci gençler iş başında
28 Mayıs 2013 Salı 17:51 tarihinde eklendi.

Çakmaklar Çamlığı’nda gruplara ayrılan öğrenciler, ellerine çöp poşetlerini alarak piknikçiler tarafından bırakılan çöpleri temizledi. Yapılan mıntıka temizliği sonrasında Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile çevreci gençler bir araya geldi.

Çevre konusunda duyarlılık gösterdikleri için öğrencilere teşekkür eden Başkan Yılmaz, Bolu Belediyesi olarak kent merkezini doğaya uyumlu hale getirmek için çalıştıklarını ve yapılan çalışmaların tamamının bir çevre projeleri olduğunu ifade etti.

Öğrencilerle bir süre sohbet den Başkan Yılmaz, “Üniversite gençliği bizim geleceğimiz. Sizlerin iyi yetişmiş olması Türkiye açısından çok önemli. Sizlerin Bolu’dan iyi bir izlenimle ayrılacak olmanız Bolu açısından iyi. Tabi ilk geldiğinizde ‘bir an önce buradan gitsem’ dediğiniz olmuştur. Fakat okuduğunuz okulun bulunduğu yeri, unutmanız mümkün değil. İlk dostluklarınız, arkadaşlıklarınız, burada oldu. Bolu ile irtibatınızın süreceğine inanıyorum. Bolu, gönlünüzün bir yerinde mutlaka olacaktır." dedi.


CİHAN