Çevrimiçi Film İzleme Sitesi Bulamıyorum!

Başlıkta da belirttiğimiz gibi film izlemek için adam akıllı site bulamayışınıza çözüm olarak ortaya

Çevrimiçi Film İzleme Sitesi Bulamıyorum!
31 Ağustos 2016 Çarşamba 15:48 tarihinde eklendi.

Başlıkta da belirttiğimiz gibi film izlemek için adam akıllı site bulamayışınıza çözüm olarak ortaya çıkarttığımız proje tam da size göre. fullhd720pizle.com adını verdiğimiz projede film izlemek için onlarca kategori ve çözünürlük seçeneği ile sizlere tam destek sunuyoruz. Hemen ekstra özelliklerimizi sayalım;

1)      Özel tasarım

2)      Özel yazılım

3)      Editör ekibi

4)      Kaliteli sunucu

5)      Reklam politikası

6)      Hizmet anlayışı

7)      İstek masası

Bu yazdığımız tüm maddeleri tek tek açıklayacağız. Böylece aklınızda bir tane soru işareti kalmasına izin vermeden, sizi sitemize davet edeceğiz…

1)      Özel tasarım

Tasarım çalışmalarımız tamamen sosyal inceleme ekipleri tarafından çıkartılan durum raporlarına göre başlatılmıştır. Grafikler arkadaşlarımız bu sosyal verilere dayanarak insanların ne tarz tasarımlar tercih ettiği, hangi yazı boyutları ve tiplerinin rahat kullanıma açık olduğu, site üzerinde film izlemek için ihtiyaç duyulan fonksiyonların uygun yerlere yerleştirilmesi gibi onlarca işlemin altından kalkarak büyük bir başarıya imza attılar.

2)      Özel yazılım

Piyasada yer alan hazır WordPress temalarına ihtiyaç duymadık. Bu film izleme temaları binlerce site tarafından kullanılır ve sizler için ekstra özellikler sunmaz. Grafik kısmında olduğu gibi sizin işinize yarayacak özellikleri detaylı bir şekilde araştırarak yazılım kadromuza sunduk. Bu şekilde geliştirmeler yaptık ve ortaya mükemmel bir deneyim çıkardık.

3)      Editör ekibi

İzleyeceğiniz film hakkında kısa özetler veren, bunların hepsini filmi izledikten sonra yaparak tamamen özgün ve tarafsız bir bilgi vermeyi hedefleyen editör ekibine sahibiz. Böylece sinemalar ya da beyaz perde gibi sitelerden alınan kalıplaşmış özetleri eklemiyor ve kişisel düşüncelerle yoğurarak size sunuyoruz.

4)      Kaliteli sunucu

Sitede arama yaparken ya da film izlemek için kategorileri gezerken bunalmamanız için son derece yüksek teknolojiye sahip donanımları barındıran bir sunucu tercih ettik. Böylece hız konusunda hiçbir şikâyetiniz olmadan, online aksiyon filmleri izleyebileceksiniz.

5)      Reklam politikası

Bildiğiniz üzere aksiyon filmleri izlerken bir anda karşınıza çıkan reklam ya da tıklamanızı söyleyen herhangi bir uyarı canınızı oldukça sıkacaktır. İstenmeyen reklamlara yer vermediğimiz için bu tarz sorunlarla karşılaşmanızı engelliyoruz. Amacımız aşırı reklam politikasıyla çok para kazanmak değil, değerli izleyici kitlesi kazanmaktır.

6)      Hizmet anlayışı

Siz de editörlerimiz gibi aksiyon filmleri aşığıysanız, yapmış olduğumuz özel yazılım sayesinde hizmet anlayışımızı bir kat daha öteye taşımayı başardık. Bu kategoriye abone olarak, yeni aksiyon filmi eklendiğinde haberdar edilmeyi isteyebilirsiniz.

7)      İstek masası

Sitenin kullanımı açısından işe yarayacak, izleyicileri rahatlatacak ve onların işini kolaylaştıracak istekleriniz için oluşturduğumuz bu bölüm sayesinde topluma faydalı özellikleri geliştirmek için çaba sarf ediyoruz. Böylece gelen taleplerin oranı doğrultusunda geliştirmelere başlıyoruz.

İzlemenizi önereceğimiz filmler arasında ise harry potter izlemeniz olacaktır. Bilim-kurgu temalı ve aksiyon sahnelerine yer verdiği için 2016 yılına kadar serileriyle gelmeyi başarmış ünlü bir filmdir.