Ceyhan'da firari hükümlü yakalandı

Ceyhan ilçesinde, cezaevinden firar ettikten sonra karısını ölümle tehdit ettiği öne sürülen, hakkında 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi yakalandı.

Ceyhanda firari hükümlü yakalandı
12 Temmuz 2012 Perşembe 14:49 tarihinde eklendi, 1.118 kez okundu.

 

Abdullah B. (30), 2 yıl önce tartıştığı eşi Afet B'yi tabancayla vurarak yaraladı. Aynı zamanda hakkında uyuşturucu ticareti, adam yaralamak, tehdit gibi suçlamalar da bulunan Abdullah B. yakalanıp Ceyhan M Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'na konuldu. Abdulah B, bu cezavinde bir süre yattıktan sonra ''iyi hali'' gözetilerek Ceyhan Açık Ceza İnfaz Kurumu'na nakledildi. 
     
Yaklaşık 3 ay önce cezaevinden firar ettiği belirtilen Abdullah B'nin, kendisine boşanma davası açan eşini telefonla arayıp ölümle tehdit ettiği öğrenildi. Afet B'nin talebi doğrultusunda da emniyet güçleri kadına koruma sağladı. 
     
Bu arada, kadının oturduğu evin yakınlarındaki bir mahallede devriye görevi yapan asayiş şube büro amirliği ekibi, şüphelendiği Abdullah B'ye kimlik kontrolü yapmak istedi. Bunun üzerine kaçmaya çalışan Abdullah B, kovalamaca sonucu yakalandı. 
     
Hakkında 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Abdullah B, işlemlerinin ardından Ceyhan M Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'na konuldu.