Ceyhan'da uyuşturucu operasyonu

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, "torbacı" tabir edilen sokakta uyuşturucu satanlara yönelik, Özel Harekât ve Çevik Kuvvet'in de bulunduğu 600 polis memuruyla şafak vakti helikopter desteğiyle operasyon düzenlendi. Operasyonda 21 kişi gözaltına alınırken 27 kg. esrar, 2 tabanca ve 3 pompalı tüfek ele geçirildi.

15 Kasım 2014 Cumartesi 13:03 tarihinde eklendi.

Sokak satıcılarının esrar, eroin ve uyuşturucu hap satarak çocukları ve gençleri zehirlediği istihbaratı üzerine Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve Özel Harekât ekipleriyle Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı timler, sabah saatlerinde eşzamanlı operasyon düzenledi.

Polis helikopteriyle havadan desteklenen, TOMA ve zırhlı araçların da kullanıldığı operasyonda ekipler, daha önceki çalışmalar ve teknik takipler kapsamında 10 mahallede belirledikleri 24 adreste, dedektör köpekler yardımıyla arama yaptı.

Aramalar sırasında Çevik Kuvvet ekipleri, mahallelerin giriş ve çıkışlarında önlem aldı. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 2 tabanca, 3 pompalı tüfek, 27 kilo 116 gr. uyuşturucu, 170 karton gümrük kaçağı sigara ve uyuşturucu satışından elde edildiği tahmin edilen 15 bin lira ele geçirildi. Operasyonda 21 şüpheli gözaltına alındı.


CİHAN