Ceylanpınar'da bıçaklı kavga

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde, 26 yaşındaki Yakup Gök, birlikte alkol alırken tartıştığı 2 arkadaşını bıçakla yaraladı.

24 Eylül 2013 Salı 18:03 tarihinde eklendi.
Yaralanan 2 kişinin tedavisine başlandı. Poliste alınan ifadesinin ardından serbest bırakılan şüpheli Yakup Gök'ün kardeşi olduğu iddialarının doğru olmadığını belirten AK Parti Milletvekili Abdülkerim Gök, ancak akrabası olabileceğini söyledi.
 
Olay, dün akşam saatlerinde Ceylanpınar ilçe çıkışındaki Kepez Tepesi mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, Yakup Gök arkadaşları Raşit Ekinci ve İrfan Yaver ile birlikte alkol almaya başladı.

Bir süre sonra 3 arkadaş arasında çıkan tartışma sırasında öfkelenen Yakup Gök, yanında bulunan bıçakla Raşit Ekinci ve İrfan Yaver'i yaraladı. Yaralanan 2 kişi olayı görenlerin ihbarı üzerine gelen ambulanslarla hastaneye götürülürken, Yakup Gök ise polis tarafından gözaltına alındı.
 
MİLLETVEKİLİNİN KARDEŞİ DEĞİL AKRABASI
 
Vücutlarının çeşitli yerlerine aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan Ekinci ve Yaver, acil serviste yapılan ilk müdahale sonrası Şanlıurfa'daki hastanelere sevk edildi. Gözaltına alınan şüpheli Yakup Gök ise ifadesinin alınması ve yaralıların şikayetçi olmaması üzerine savcılık talimatı ile serbest bırakıldı.
 
Serbest kalan şüpheli Yakup Gök'ün, Ceylanpınarlı olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök'ün kardeşi olduğu iddiası ortaya atıldı. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök, Yakup isminde kardeşi olmadığını ancak akrabası olabileceğini ifade ederek, olayın bu şekilde gündeme getirilmesinin kendisini yıpratma adına bilinçli olarak yapıldığını kaydetti. 

DHA