Ceza kararı soruşturma sonrası

Hatay'daki 'polise teşhis' skandalı AK Parti MKYK toplantısında ele alındı. Hüseyin Çelik, toplantı sonrası Twitter hesabından yaptığı açıklamada 'yürütülen soruşturma sonucu Hatay Milletvekili Türkoğlu ile ilgili kararın verileceğini' söyledi.

Ceza kararı soruşturma sonrası
31 Temmuz 2012 Salı 20:55 tarihinde eklendi, 1.090 kez okundu.

 

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sona erdi.
 
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantı yaklaşık 3,5 saat sürdü.
 
Toplantıda AK Parti Hatay Milletvekili HAcı Bayram Türkoğlu'nun oğlunun adının karıştığı 'polise teşhis' skandalı ele alındı.

Toplantı sonrası konuyla ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.
 
Çelik, "Hatay meselesi toplantımızda ele alındı. Bilindiği gibi halen yürütülmekte olan adli ve idari soruşturmalar vardır. Bu soruşturmaların sonucuna göre milletvekilimizle ilgili disiplin işleminin yapılıp yapılmayacağına karar verilecektir" diye konuştu.
 
Bülent Arınç da önceki günkü Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada; olayın tasvip edilecek yönü bulunmadığını söyleyerek, milletvekili Türkoğlu’nun disiplin kuruluna sevk edileceği sinyalini vermişti.