Cezaevi firarisi üvey oğlunu öldürdü

GAZİANTEP'te, hükümlü bulunduğu cezaevinden 3 yıl önce firar eden 45 yaşındaki Ali Efe T., tartıştığı üvey oğlu 36 yaşındaki Hasan Dizlek'i tabancayla ateş ederek öldürdü.

Cezaevi firarisi üvey oğlunu öldürdü
26 Mayıs 2015 Salı 19:36 tarihinde eklendi.
Olay, öğleden sonra Vatan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; polisi yaralama suçundan hükümlü olduğu Gaziantep Yarı Açık Cezaevi'nden 3 yıl önce firar eden Ali Efe T.,  sokakta karşılaştığı üvey oğlu Hasan Dizlek ile tartıştıktan sonra tabancayla ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunlara hedef olan Hasan Dizlek, kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli Ali Efe T. ise otomobille kaçtı. Göğsüne isabet eden 2 kurşunla ağır yaralanan Dizlek, ambulansla bölgedeki özel bir hastaneye götürüldü. Tedaviye alınan 3 çocuk babası Dizlek, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Dizlek'in cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, ölüm haberini alan yakınları hastane önünde sinir krizi geçirdi.
 
Olay yerinde delil toplayıp inceleme yapan polis, Hasan Dizlek'in ölümüne yol açan şüpheli Ali Efe T.'nin yakalanması için çalışma başlattı. 
 
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.