Cezafest'te 'Gezi' sloganları

Çarşı grubu tarafından organize edilen ve elde edilen gelirlerin klube bağışlanacağı 'Cezafest' Küçükçiftlik Park'ta başladı.

Cezafestte Gezi sloganları
21 Ekim 2013 Pazartesi 22:08 tarihinde eklendi.
Beşiktaş'ın Galatasaray ile oynadığı derbi maçında çıkan olaylar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan aldığı 4 maç iç sahada seyircisiz oynama cezası nedeniyle Çarşı grubu tarafından organize edilen ve elde edilen gelirlerin klube bağışlanacağı 'Cezafest" Küçükçiftlik Park'ta başladı.
 
Biletli olarak girişlerin yapıldığı organizasyonda taraftarlar saat 17: 00'da içeri alınmaya başlandı.
 
TARAFTARLAR SAHNEYE KURULAN DEV EKRANDA MAÇ İZLEDİ
 
Yaklaşık 10 bin taraftarın katıldığı organizasyonda Ali Altay, Özgün, Zeynep, Bando Kartal, Bendeniz, Birol Can ve Ece Erken sahne aldı. Sanatçıların mini konserleriyle çoşan taraftarlar saat 20: 00 da başyacak olan Beşiktaş-Çaykur Rizespor arasında oynanacak olan mücadeleyi sahneye kurulan dev ekranda mücadeleyi izledi. Mücadelenin ilk yarısı golsüz biterken devre arasında ünlü rap şarkıcısı 'Ceza' mini bir konser verdi.
 
HER YER TAKSİM HER YER DİRENİŞ
 
Sahneye kurulan dev ekranda Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında onanan maçı izleyen Beşiktaş'lı taraftarlar maç sırasında sık sık' Her yer Taksim her yer direniş, Bu daha başlangıç mücadeleye devam. Sık bakalım sık bakalım biber gazı sık bakalım maskeni çıkar jopunu bırak delikanlı kim bakalım' şeklinde slogan attı.

DHA