CFR Cluj 1-3 Galatasaray

Galatasaray deplasmanda konuk olduğu Cluj'u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın yıldızı ise takımının 3 golüne imza atan Burak Yılmaz oldu.

CFR Cluj 1-3 Galatasaray
07 Kasım 2012 Çarşamba 21:30 tarihinde eklendi, 4.022 kez okundu.

 

UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu'ndaki 4. maçında Galatasaray, CFR Cluj'ü 3-1 yenerek ilk galibiyetini aldı. 
     
İlk yarıda elde ettiği 1-0'lık skorun avantajıyla ikinci yarıya başlayan ve tutuk bir görüntü ortaya koyan Galatasaray, 47. dakikada Sougou'nun golüne engel olamadı.

Yenilen golün ardından yeniden hareketlenen ve rakip kaleye gelmeye başlayan sarı-kırmızılı takım, yine Burak Yılmaz'ın ayağından golü bularak 2-1 öne geçmeyi başardı. Yeniden skor üstünlüğünü elde etmesinin ardından rakip kalede üst üste pozisyonlar yakalayan ''Cim bom'', Burak Yılmaz'ın ayağından 3. golü de bularak mücadeleden 3-1 galip ayrıldı. 
   
İkinci yarıya hızlı bir başlangıç yapan CFR Cluj, Galatasaray kalesine baskısını artırırken, Sougou ile golü de bularak skor eşitliğini sağladı. Ancak yeniden oyun hakimiyetini ele alan sarı-kırmızılılar karşısında ikinci golü yemekten kurtulamayan konuk ekibin öne geçme hayalleri de kısa sürdü. Yenilen gol sonrası oyundan iyice düşen CFR Cluj, kalesinde önemli tehlikeler yaşamaya başlarken, Burak Yılmaz'ın 3. golü Rumen ekibi için maçın da sonu oldu.