Chavez yine cennette

Venezüela devlet televizyonu VTV, Hugo Chavez'i cennette gösteren animasyonlar yayınlanmaya devam ediyor.

Chavez yine cennette
12 Nisan 2013 Cuma 09:26 tarihinde eklendi.

 

Chavez'in cennet maceraları haline dönüşen animasyonlara iki tane daha eklendi. "Bizim Chavez" adıyla yaratılan animasyonların devamı bekleniyor.
 
Yeni animasyonların ilk bölümünde, bulutların üzerinde sohbet eden müteveffa Latin Amerika liderleri, yeni bir haberle ayağa kalkıyorlar. Yeni konuk 'Aşk' adlı bir teleferikle Karakas üzerinde göğe yükselen Chavez'dir. Bolivarcı lideri şarkılarla karşılayanlar arasında Che Guevara, Salvador Allende, Emiliano Zapata, Simon Bolivar ve Arjantin eski Başkanı Nestor Kirchner gibi tarihi kişilikler vardır. Güney Amerika'nın devrimci lideri Simon Bolivar, Chavez'i kucaklamasıyla klip son buluyor.
 
İkinci animasyonda ise, Chavez bulutların üzerinde arkadaşlarıya sohbet ederken, Sam Amca ve köpeği bir iple yanlarına gelip grubu dağıtmaya çalışıyor. Gökyüzünde dolaşan bir uydu Sam Amca ve köpeğine çarparak Venezüela toprağına düşürüyor. Aynı zamanda otobüs şoförü de olan ve Chavez'in yerine aday gösterdiği Nicolas Maduro otobüsüyle geçerek zafer işareti yapıyor.

DHA