Chedjou ve Drogba takımla çalıştı

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesi'nde kamp yapan Galatasaray, ikinci yarı hazırlıklarını sabah antrenmanıyla sürdürdü.

12 Ocak 2014 Pazar 14:47 tarihinde eklendi.
 
Teknik direktör Roberto Mancini yönetimindeki antrenmana pas çalışmasıyla başlayan futbolcular, daha sonra iki gruba ayrıldı. Bir grup yan sahada kondisyon ağırlıklı çalışma gerçekleştirirken, diğer grup ise Mancini yönetiminde savunma setleri ve hızlı atağa çıkış uygulamaları üzerinde durdu. Kondisyon çalışan grup, daha sonra diğer grubun yaptığı çalışmayı gerçekleştirdi.
 
Bel ağrısı düzelen Aurelien Chedjou ile özel program dahilinde takımdan ayrı çalışan Didier Drogba da antrenmanda yer aldı. Futbolcuların antrenmanda istekli ve neşeli oldukları görüldü.
 
Bu arada Galatasaray'ın devre arası kampını takip eden gazeteciler, teknik ekiple maç yaptı.
 
Teknik direktör Roberto Mancini, yardımcı antrenörler Tugay Kerimoğlu, Attilio Lombardo ve Fausto Salsano ile kaleci antrenörü Claudio Taffarel'in de bulunduğu teknik ekipten oluşan takımla karşılaştı.
 
İki devre halinde 15'er dakikadan oynanan mücadelenin ilk yarısı, 7-3 teknik ekibin üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda Mancini, Tugay Kerimoğlu ve
 
Taffarel, basın karmasına geçti. Çekişmeli geçen ve 0-0 başlayan ikinci yarıda ise Tugay Kerimoğlu'nun son dakika golüyle basın karması 6-5 galip geldi.

DHA