Chelsea bombayı patlatıyor

Yaz transfer döneminde kadrosuna çok önemli isimleri katan Chelsea'nin, Hulk için Porto ile anlaşmaya vardığı belirtildi.

Chelsea bombayı patlatıyor
01 Haziran 2012 Cuma 09:10 tarihinde eklendi.

 

Premier Lig'de yeniden eski gücünü yakalayarak Manchester ekipleriyle şampiyonluk yarışına girmeyi amaçlayan Chelsea, Eden Hazard bombasının üzerinden henüz bir hafta bile geçmemişken bir başka büyük bombayı patlatmaya hazırlanıyor.
 
İngiliz basınında çıkan haberlerde, Londra ekibinin Hulk için Porto ile prensip anlaşmasına vardığı belirtildi. Haberde, 25 yaşındaki Brezilyalı yıldız için Chelsea'nin 38 milyon sterlin (Yaklaşık 47 milyon euro) bonservis bedeli ödeyeceği ifade edildi. Kulüp, Eden Hazard için ise Lille ile 32 milyon sterlin (Yaklaşık 40 milyon euro) karşılığında anlaşma sağlamıştı.
 
Kulüplerin anlaşması sonrası gözler Hulk ile Chelsea arasında yapılacak görüşmeye çevrildi ancak golcü oyuncu ile Londra ekibi arasında anlaşma sağlanmasına kesin gözüyle bakılıyor.
 
Daha önce Hulk'un kontratına "100 milyon euro'ya serbest kalır" maddesi ekleyen Portekiz ekibinin, ilk etapta 60 milyon euro (48 milyon sterlin) istediği ancak pazarlıklar sonucu 47 milyon euro'ya ikna olduğu öğrenildi.