Chelsea'den Galatasaray'a

Aslan, Melo'ya imza attırmaya hazırlanırken Obi Mikel'den sürpriz bir açıklama geldi: Chelsea'deki günlerim doldu. Galatasaray için maaşımda indirime gideceğim!

Chelseaden Galatasaraya
15 Temmuz 2013 Pazartesi 09:53 tarihinde eklendi.
FANATİK gazetesinde yer alan habere göre; Başkan Ünal Aysal’ın, “Melo ve Wellington’la anlaştık. Hocamız birini tercih edecek” açıklamasının ardından orta saha için adı geçen diğer isimler bir anda gündemden düşmüştü.

Son olarak idari koordinatör Şükrü Hanedar İtalya’ya giderek Juventus’a son teklifi iletmişti. Herkes Felipe Melo transferinin mutlu sonla bitmesini beklerken, John Obi Mikel’den sürpriz bir açıklama geldi. Chelsea’nin Van Ginkel’i alması ve De Rossi transferinde sona yaklaşması sonrası gözden düşen Nijeryalı yıldız, Fransız basınına konuştu. 26 yaşındaki oyuncu, “7 senedir Chelsea’liyim. Burada güzel zamanlar geçirdim. 2017’ye kadar sözleşmem var ancak Chelsea’deki günlerimin sonuna geldim. Galatasaray’la görüşmelerim olumlu geçti. Oraya gitmek için fedakarlık yapıp maaşımda indirime gideceğim” ifadelerini kullandı.
 
Ters köşeye mi yatıracak?
 
Obi Mikel’in bu açıklaması akıllara, “Melo ve Wellington ismini öne çıkaran Galatasaray sağ gösterip sol mu vuracak” sorusunun gelmesine neden oldu. Brezilya basını ise Sarı-Kırmızılılar’ın Wellington’a olan ilgisinin sürdüğünü iddia etti. Anlaşılan Galatasaray orta saha için bir oyuncuya resmi imzayı attırana kadar her gün kafaları karıştıracak iddialar ortaya çıkacak.