Chivu transferi bitmek üzere

İtalyan devi İnter ile yollarını ayıran ünlü Rumen futbolcu Cristian Eugen Chivu, Galatasaray’a çok yakın

Chivu transferi bitmek üzere
01 Haziran 2012 Cuma 12:46 tarihinde eklendi, 7.890 kez okundu.

Sarı-Kırmızılı yönetim ve teknik direktör Fatih Terim’in listesinde üst sıralarda yer alan defans oyuncusu ile yapılan görüşmelerin son derece olumlu geçtiği ve 32 yaşındaki tecrübeli ismin Sarı-Kırmızılı renklere bağlanması için geri sayımın sürdüğü öğrenildi.

 
Romanya’da bir televizyon programına telefonla bağlanan menajer Becali, Chivu ile Fatih Terim’in 10 dakikalık bir görüşme yaptığını belirterek, transferin geldiği boyutu gözler önüne sermiş oldu.
 
HAGİ: FANTASTİK BİRİ
Galatasaray’ın efsane isimlerinden biri olan Gheorghe Hagi de, Rumen futbolcunun transferi konusunda Terim ile bir görüşme gerçekleştirdiğini belirtip “Chivu yakın arkadaşım ve fantastik bir oyuncu. Fatih Terim de onu iyi tanıyor. Böyle bir oyuncuyu bedava alma şansına sahip. Chivu, R.Madrid’de Roberto Carlos’un yerini doldurabilecek kalitede bir isim. Inter onun değerini anlamadı. Kadrolarındaki en iyi savunmacıydı. Chivu’nun kendisini yeniden önemli bir isim olarak hissetmeye ihtiyacı var ve G.Saray ona bu anlamda yardımcı olabilir” dedi.

Habertürk