"CHP Allah'a muhalif"

Teke Tek'te Altaylı'nın konuğu olan Esra Elönü ''CHP Allah'a muhalif oluyor'' dedi.

CHP Allaha muhalif
08 Şubat 2012 Çarşamba 11:22 tarihinde eklendi, 2.800 kez okundu.

 

Başbakan Erdoğan'ın "dindar bir nesil yetiştireceğiz" sözleriyle başlayan tartışma Habertürk'te Fatih Altaylı'nın sunumuyla ekrana gelen Teke Tek programında masaya yatırıldı.
 
"ERDOĞAN YANLIŞ ANLAŞILDI"
 
Konuklardan tesettürlü yazar Esra Elönü'nün CHP hakkındaki sözleri programa damgasını vurdu. Elönü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "dindar nesil" üzerine söylediği sözlerin yanlış anladığını ileri sürerken konuyu 28 Şubat sürecine getirdi.
 
28 ŞUBAT ELEŞTİRİSİ
 
28 Şubat dönemindekilerin Kemalist Gençlik yetiştirmek istediğini ve kimsenin onlara karşı bir tepkide bulunmadığını hatırlatan Elönü, "O zamanlarda bu kadar klavye mücahitliği yapıldı mı?" diye sordu.
 
CHP ALLAH'A MUHALİF OLUYOR
 
28 Şubat sürecinde insanların isimleri yüzünden sorguya çekildiklerine dikkat çeken Elönü "Ben CHP'yi burada kadraja almak istiyorum. Çünkü CHP'nin Allah'a muhalif bir tavrı var. Bugünkü CHP'nin zihniyeti ve yaptıkları Allah'a muhalif bir tavırdır. Her koşulda.. Hatta katsayı mevzusunda bile Danıştay'a topuklamak, bence kendi inandıkları ve çığırtkanlık yaptıkları özgürlüklerle büyük bir çelişki içindedir" dedi.