CHP Beydağ’da seçim bürosu açtı

İzmir’in Beydağ İlçesi’nde seçimi bürosunun açılışına katılan CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, yerel seçimlerde AK Parti ile aralarında bulunan 20 puanlık farkı, 30 Mart’ta 30-35 puana yükselterek İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacaklarını söyledi.

27 Şubat 2014 Perşembe 19:34 tarihinde eklendi.
 
CHP’li Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk’ün çarşı içindeki seçim bürosunun açılışına CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hikmet Güriş, Küçük Menderes Sulama Birliği Başkanı Özay Kaptan ile partinin il ve ilçe yöneticileri katıldı. 
 
Seçim bürosu önünde toplanan vatandaşlara seslenen Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, 5 yıldır belediye kapısının gece-gündüz açık olduğunu söyleyerek “4 mahallemizin tamamında çalışmalarımız oldu.

Bütünşehir ile 21 köyümüz de mahalleye dönüşüyor. Artık 25 mahallemiz var, ilçe merkezinde ne yaptıysak köylerde de onu yapacağız. Bu seçim CHP’nin seçimidir. CHP’nin iktidar yürüyüşünün başlangıcıdır. İnsanlar bu seçimde olup bitenlere sağır ve dilsiz olmadıklarını gösterecekler” dedi.
 
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, “Vasfi Başkan’ın benim kefaletime ihtiyacı yok ama ben ona kefilim. 2009’da İzmir’de AKP ile aramızda 20 puanlık bir fark vardı. Beydağ’ın ve diğer ilçelerimizin de desteğiyle farkı açacağız. AKP şu an yerlerde sürünüyor. 30-35 puan farkla İzmir’i alacağız, güçlü bir mesaj vereceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk’ün seçim bürosunun açılış kurdelesi hep birlikte kesildi. 

DHA