CHP heyetine sıcak karşılama

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun aralarında bulunduğu 190 kişilik heyeti havaalanında karşıladı.

CHP heyetine sıcak karşılama
23 Mayıs 2013 Perşembe 12:32 tarihinde eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kentin farklı kesimlerini temsil eden 190 kişilik katılımcı grubuyla gerçekleştirdiği Diyarbakır programı başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve beraberindeki ziyaretçileri havaalanında Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir karşıladı. Baydemir, konuk başkana sarılarak ‘ hoşgeldiniz’ dedi. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen buluşmanın ardından 2 başkan birlikte Sur ilçesindeki tarihi Hasanpaşa Hanı’na geçerek burada kahvaltı yaptı.

İzmir heyeti, Diyarbakır Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret edecek. Ege Üniversitesi Konservatuarı Türk Halk Oyunları Bölümü’nün gösterileri ve Bademler Tiyatrosu’nun 'Susuz Yaz' oyununun da sahneleyeceği program kapsamında Kent Konseyleri Ortak Toplantısı ve kent içi tanıtım gezisi de gerçekleştirilecek. CİHAN


CİHAN