CHP, İnönü'yü TUTTU, Sarıgül'e BİNDİRDİ !

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Şişli Belediyesi'nde yaşanan kriz hakkında konuştu.CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül'ün istifasıyla ilgili olarak "Partinin kurallarına uyanlar uyar, uymayanlar gider, gitmesi lazım" dedi.

CHP, İnönüyü TUTTU, Sarıgüle BİNDİRDİ !
20 Aralık 2014 Cumartesi 09:09 tarihinde eklendi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Şişli Belediyesi'nde yaşanan kriz hakkında konuştu.
 
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül'ün istifasıyla ilgili olarak "Partinin kurallarına uyanlar uyar, uymayanlar gider, gitmesi lazım" dedi.
 
 
GİTMİYORLARSA CHP GEREĞİNİ YAPAR
 
Veli Ağbaba, Mustafa Sarıgül'ün oğlu olan Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül'ün görevinden istifası ile ilgili soruya ise şu yanıtı verdi:
 
"CHP'li belediyeler Türkiye'nin en başarılı belediyeleri. Belediye başkanlarımız Eskişehir'de olduğu gibi birçok kentte son derece iyi çalışıyorlar emek veriyorlar. Tabi sadece bu olayla yıpratılması kabul edilemez. Sanki büyük bir tartışma varmış gibi, özellikle bazı medya gruplarının da bunu büyütmesini anlayabilmiş değiliz. CHP'li belediyelerde bir algı operasyonu yapılmaya çalışılıyor. Ancak buna zemin hazırlayan herkesin artık oturması gerekiyor. Bundan sonra önümüzdeki haftalar içerisinde hem belediye başkanının, hem belediye meclis üyelerinin herkesin görevini yapması gerekiyor. Böyle bir şeyi kabul etmek mümkün değil. Herkes parti disiplinine uyacak. Hem belediye başkanı uyacak, hem de belediye meclis üyeleri uyacak. Kamuoyunda partiyi tartıştırmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Çünkü CHP'li belediyeler çok emek veriyorlar, çok çalışıyorlar. AKP'nin bütün baskılarına rağmen Türkiye'ye örnek işler yapıyorlar. Birilerinin bunu yok etmeye hakkı yok. Emeğimize saygı duymaları lazım. Hem Şişli halkına söylüyoruz, Şişli halkına da saygı duymaları lazım. Hem de partiye saygı duymaları lazım. Bize saygı duymaları lazım. Belediyelerimize saygı duymaları lazım. Bunu bir disiplin içerisinde halledilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Partinin kurallarına uyanlar uyar, uymayanlar gider, gitmesi lazım. Gitmiyorsa bu konuda CHP'nin gereğini yapacağını buradan söylemek isterim."

Vatan Gazetesi