CHP Tunceli'ye yeni atamalar

CHP Genel merkezi tarafından Tunceli il teşkilatına gönderilen yazıda, il yönetimine ve merkez ilçe örgütüne yapılan yeni atamalar bildirildi.

CHP Tunceliye yeni atamalar
06 Aralık 2011 Salı 16:38 tarihinde eklendi, 1.022 kez okundu.

 

Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil imzasıyla il başkanlığına gönderilen yazıda, dün Merkez Yönetim Kurulu toplantısında Tunceli il yönetim kurulunun durumunun görüşüldüğü belirtildi. 
     
Toplantıda, CHP Tüzüğü'nün 43. maddesi uyarınca il başkanı Hüseyin Güneş ve il yönetim kurulunun, gizli oyla ve katılan üyelerin oy birliğiyle görevden alınmasına karar verildiği kaydedildi. 
     
Yazıda, kongre ortamında partinin çalışmalarının aksatılmaması, ayrıca uyumlu çalışmaların sağlanması için il yönetim kuruluna Kemal Bozkurt başkanlığında Murat Kaya, Y. Ziya Kılıçdaroğlu, Özlem Şen, İmam Erdem, Ekrem Öz, Nuriye Boztaş, Tülay Barut, Nursen Cömert, Deniz Karaağaç, Hüseyin Şengezer, Timur Özsoy, Baba Meriç, Aydın Karataş ve Yaşar Adın adlı üyelerin atanmasının kararlaştırıldığı bildirildi. 
     
Ayrıca il ve ilçe başkanlığına gönderilen yazıda ise istifalarla düşmüş ve boşalmış olan merkez ilçe örgütünde, ilçe başkanı ve ilçe yönetim kurulu üyeliklerine İmam Güçer başkanlığında, Haydar Ataş, Kerim Gündüz, Ahmet Candemir, Hüseyin Gökbaş, Zeynel Elma, Hüseyin Akın, Nurcan Kara, Ali İhsan Korkmaz, Cafer Demirkıran ve Hüseyin Yula adlı üyelerin atanmasına karar verildiği açıklandı.