CHP'den Ertaş'a ziyaret

İzmir'de önceki gün hastaneye kaldırılan Türk Halk Müziği sanatçısı ve söz yazarı Neşet Ertaş'ı ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Ertaş'ın durumuna ilişkin, ''Kendisinin şuuru yerinde, neşeli. Olumsuz bir şey görmedim'' dedi.

CHPden Ertaşa ziyaret
14 Eylül 2012 Cuma 22:11 tarihinde eklendi, 1.297 kez okundu.

 

Adnan Keskin'in, Medical Park İzmir Hastanesi'ndeki Ertaş'ı ziyareti, basına kapalı gerçekleşti.
    
Ziyaret sonrası Ertaş'ın durumuyla ilgili bilgi veren Keskin, Ertaş'ın moralinin yerinde olduğunu, ailesinin desteğiyle canlı ve diri gördüğünü söyledi. 
    
Neşet Ertaş'ın ciddi ve özenli bir tedavi gördüğünü kaydeden Keskin, ''Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun da selamını, geçmiş olsun dileklerini ilettik. Kendisinin şuuru yerinde, neşeli. Olumsuz bir şey görmedim. Kendisine '27 yıl önce yurtdışına çıkmak mecburiyetinde kaldınız, bütün konserlerinde uğradığınız haksızlığın yüksünmesi içinde olmadınız, örnek bir insan oldunuz' dediğimde 'olgun insanlar yapılan yanlışların tutsağı olmaz' dedi'' diye konuştu. 
    
Medical Park İzmir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Zeki Hozer de Ertaş'ın genel durumunun iyi olduğunu, korkulacak bir durum bulunmadığını belirtti. Ertaş'ın genel tedavisinin bir bölümünü yaptıklarını ifade eden Hozer, ''7 gün içinde taburcu edeceğiz. Kısıtlı olarak ziyaretçi kabul etmeye başladı'' dedi.