CHP’den TÜSİAD’a ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Enis Berberoğlu ve beraberindeki partililer, Türk Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (TÜSİAD) ziyaret etti. Öztrak, iş dünyasının önde gelen kuruluşlarıyla tanışma adına temas kurduklarını söyledi.

CHPden TÜSİADa ziyaret
21 Ekim 2014 Salı 12:56 tarihinde eklendi.

CHP kurultayının ardından İşveren Sendikaları ve Kuruluşlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevine getirilen Faik Öztrak, Enis Berberoğlu, Parti Meclisi üyeleri Mehmet Ali Susam ve Sena Kaleli TÜSİAD’ı ziyaret etti. basına kapalı geçen ziyaretin ardından açıklama yapan Öztrak, “İş aleminden sorumlu genel başkan yardımcısı görevini üstlenmem nedeniyle, iş aleminin önde gelen kuruluşlarıyla temaslara başladık. İstanbul’da ilk olarak TÜSİAD’la bir araya geldik. Çok da zamanında bir toplantı oldu. Öncelikle dünyada ve Türkiye’de jeopolitik, politik ve ekonomik risklerin arttığı bir dönemde önemli bir fikir alış verişinde bulunduk. Bu fikir alış verişlerinin önümüzdeki dönemde de sürmesi konusunda mutabakata vardık.” diye konuştu.

CHP’li heyeti yolcu eden TÜSİAD Başkan Yardımcısı Cansen Başaran ise, şöyle konuştu: “Cumhuriyet Halk Partisi’nin ziyaretinden son derece memnun olduk. Yeni ekibe görevlerinde başarılar diliyoruz. Her zaman olduğu gibi aslında TÜSİAD için yeni bir şey değil. Gerek hükümet gerek tüm partilerle çalışmalarımızı son derece şeffaf açık olarak paylaşıyoruz. İş dünyasından destek istenen her noktada görüşlerimizi paylaşıyoruz. Dolayısıyla bu diyalogun geçmişte olduğu gibi yeni ekiple de devam edeceğini bir kere daha teyit ettik bugün.”


CİHAN