CHP'li aday ölümden döndü

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili 1. sıra adayı Av. Murat Çakırca, seçim çalışmalarından Kırıkkale merkezine dönerken içinde bulunduğu otonun takla atması sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

CHPli aday ölümden döndü
30 Mayıs 2015 Cumartesi 21:07 tarihinde eklendi.
Edinilen bilgilere göre Raşit Canyurt idaresindeki 06 S 4808 plakalı otomobil ile Karaahmetli köyünde seçim çalışmalarına katılan CHP Kırıkkale 1 sıra Milletvekili adayı Av. Murat Çakırca’nın da içinde bulunduğu otomobil Kırıkkale-Kırşehir karayolunun 5 kilometresin de direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile takla atan otomobil de bulunan Çakırca ile birlikte otomobil sürücüsü Raşit Canyurt, Mehmet Ercan ve Rıza Altınkaya yaralanarak Kırıkkale Yüksek İhtisas ve Tıp Fakültesi hastanelerinde tedavi altına alındılar.
 
Kaza sonrası CHP Kırıkkale Milletvekili 1. sıra adayı Av. Murat Çakırca kaldırıldığı Yüksek İhtisas Hastanesinde tedavi altına alınırken kaza ile ilgili olarak “Karaahmetli köyünden seçim çalışması yaparak Kırıkkale de bir radyo programına katılmak için dönerken Hurdalık işletmesi tarafından bir tırın aniden önümüze çıkması sonucu şoför arkadaşın aniden direksiyonu kırması sonucu takla attık. Nazar mı değdi. Yoksa başka bir şey mi oldu. Sadece şu kadarını söyleyeyim siyaset de yada insanlar hizmet yolunda her an başlarına bir şey gelebiliyor” dedi.
Murat Çakarcı’nın kaza yapması haberi üzerine CHP Kırıkkale il Başkanı Ahmet Önal, ilçe Başkanı Mehmet Uysal ve partililer hastaneye akın ettiler.