CHP'li Başkan, AK Parti'ye geçti

Antakya’ya bağlı Karlısu Belde Belediye Başkanı Mehmet Özyurt, CHP’den istifa ettiğini açıklamasının ardından AK Parti’ye geçti

CHPli Başkan, AK Partiye geçti
22 Mayıs 2013 Çarşamba 12:18 tarihinde eklendi.

Antakya’ya bağlı Karlısu Belde Belediye Başkanı Mehmet Özyurt, CHP’den istifa ettiğini açıklamasının ardından AK Parti’ye geçti.

CHP’den daha önce istifa ettiğini duyuran Mehmet Özyurt, il binasında düzenlenen törenle AK Parti’ye katıldı. Katılım programına AK Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Merkez İlçe Başkanı Emrullah Gülen ile çok sayıda belediye başkanı ve partili katıldı.

İl Başkanı İsmail Kimyeci, “Yuvanıza hoş geldiniz. AK Parti herkese açık bir siyasi partidir. AK Partili belediyelerin yerel siyasette vatandaşlara sunduğu hizmetleri görüyorsunuz. Karlısu Beldesi de bundan sonra bu kervana dâhil olarak vatandaşlarına daha fazla hizmet sunacaktır.” dedi. Mehmet Özyurt, AK parti’ye geçmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. AK Parti saflarına geçen Başkan Mehmet Özyurt’un rozetini Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş taktı.


CİHAN