CHP'li milletvekili hastaneye kaldırıldı

CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, göğüs ağrısı şikayeti ile akşam saatlerinde kızı tarafından hastaneye kaldırıldı.

CHPli milletvekili hastaneye kaldırıldı
27 Mart 2013 Çarşamba 23:54 tarihinde eklendi.

Turgutlu İlçesi'nde ailesine ait fabrikada bulunduğu sırada kendini kötü hisseden CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, saat 20.00 sıralarında kızı tarafından otomobille Turgutlu Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü.


Göğüs ağrısının bulunduğunu belirten Ören'e acil servis doktorları ilk müdahaleyi yaptı. Yapılan tetkikler sonucu herhangi bir probleminin bulunmadığı anlaşılan Ören, müşahade odasına alındı. Ören'in bir gün boyunca hastanede kontrol amaçlı tutulacağı bildirildi. Olaydan haberdar olan hastane Başhekimi Sabri Taşçıoğlu, Hasan Ören'i ziyaret edip, sağlık durumu hakkında acil servis doktorlarından bilgi aldı.
 
Geçirdiği rahatsızlık ile ilgili bilgi veren Hasan Ören, "Akşam kendimi iyi hissetmedim. Göğsümdeki ağrı sonucu kızım hastaneye getirdi. Şuan için bir şeyim yok. Kendimi de iyi hissediyorum. Doktorlar önlem amaçlı hastanede 1 gün boyunca kalmam gerektiğini söyledi. Doktorları kıramadığım için şuan hastanedeyim. Ancak gece hastaneden ayrılmayı düşünüyorum. Geçirdiğim rahatsızlıktan kızım dışında kimsenin bilgisi yok, merak etmesinler" dedi.

DHA