CHP'li Tekin, Ak Parti'lileri ters köşeye yatırdı

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin , CHP Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu ve Enis Berberoğlu Eyüp'te Ak Parti seçim standını ziyaret edip, partililerle tokalaştı.

CHPli Tekin, Ak Partilileri ters köşeye yatırdı
18 Mayıs 2015 Pazartesi 16:46 tarihinde eklendi.
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin , CHP Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu ve Enis Berberoğlu Eyüp'te Ak Parti seçim standını ziyaret edip, partililerle tokalaştı.
 
Ak Partililere başarılar dileyen CHP'liler seçim çalışması turlarına Gaziosmanpaşa ve Kağıthane ilçelerinde devam etti. Aksaray'da bir motosiklet sürücüsünün arkasına oturarak poz veren Tekin, İstanbul'un tek çözümünün 'AKP'siz bir iktidar' olduğunu söyledi.
 
TAŞERON İŞÇİLERLE SOHBET ETTİ
 
Yol kenarındaki yeşillik alanda dinlenen taşeron belediye işçilerinin yanına giden, bağdaş grup yanlarına oturan Tekin ve Tanrıkulu çalışanlarla sohbet etti. Tekin, CHP'nin taşeron işçiliğe son verme vaatlerini işçilere anlattı. Borcunu ödeyemediği için elektriği kesilen bir vatandaş da Tekin'in yanına gelerek, " Siz de bizi bir paket makarnayla mı avutacaksınız" diye sordu. Gürsel Tekin,"Her yurttaşımız birinci sınıf vatandaş. 77 milyon vatandaşımızın güvencesi olacağız. Sizler gibi yoksulluk içindeki her vatandaşımız her ay banka kartıyla gidecek bankaya, memur gibi maaşını alacak" dedi.
 
Edirnekapı'dan geçerken Sulukule sur dibinde gazetecilere açıklama yapan Gürsel Tekin, Sulukule projesini eleştirerek, " Tapuların tamamı el değiştirdi. Nasıl burada oturacaksınız ? Şimdi bu villalarda oturanlar, gece uyurken rüyalarına, 'yahu ben bu Roman vatandaşlarımızın çocuklarını buradan sürgün ettim. Acaba bunlar nereye gittiler' diye merak edenler var mı ? " diye konuştu.
 
Tekin, Gaziosmanpaşa'da da emeklilerle kahvesine uğradı. "Bir oyumu size bir oyumu MHP'ye vereceğim" diyen vatandaşa Tekin, " Sen iki oyunu da bize ver" diyerek çay ikram etti.

DHA