CHP'ye büyük katılım

Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Başkanlığı’nda yüz kişiye CHP rozeti takarak partiye üye yaptı.

CHPye büyük katılım
14 Nisan 2014 Pazartesi 12:59 tarihinde eklendi.
Partiye katılanları CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ile Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ karşıladı. Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, "Bugün burada Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında bulunmak isteyen, gönül vermek isteyen, halkın yanında olmak isteyen arkadaşlarımızla bir aradayız. Biz de seve seve kapılarımızı açtık. Sizlerle beraber kendimizi daha güçlü hissediyoruz. Hepinize hoş geldiniz diyoruz" dedi. 
 
Daha sonra Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Biz herkesin her kesimin belediyesiyiz. Belediye çalışmalarında parti ayrımcılığı olmaz. Sonuçta biz Bayraklılıyız. Partiler gelir geçer. Kapanır açılır. Ama biz Bayraklı’da kalmaya devam edeceğiz. Biz Bayraklı insanı olarak fakir fukaradan yanayız. Fakirliğin fukaralığın partisi olmaz. El birliği ile bunu kaldırmamız gerekiyor. Bizde hiç ayrılık gayrılık yok. Yabancılık çekmeyeceksiniz" diye konuştu. 
 
Konuşmaların ardından rozet törenine geçildi. İlçe Başkanı, Belediye Başkanı, İlçe yöneticileri ve Meclis üyeleri CHP çatısı altında bir araya gelen yüz yeni partiliye rozetlerini taktı. 

DHA