Chrome 26 Geldi

Google, Chrome'un hatalarının giderildiği 26. versiyonunu kullanıcılarına sundu.

Chrome 26 Geldi
27 Mart 2013 Çarşamba 12:07 tarihinde eklendi, 1.324 kez okundu.

 

İnternet kullanıcılarının beğenisini kazanan Google Chrome, en iyi internet tarayıcıları listesinde zirvedeki yerini korumaya devam ediyor. Hızlılık, kararlılık ve güvenlik ilkelerini esas alarak kendini sık sık güncelleyen Google, hatalarını düzelttiği ve iyileştirmeler eklediği yeni versiyonu olan Chrome v26’yı yayınladı.
 
Windows, Mac ve Linux olmak üzere birçok platformda eş zamanlı indirilebilir hale getirilen Chrome 26, web formlarına ve metin alanlarına yazdıklarınızı sürekli denetleyen Kore, Tamil ve Arnavut dilinde bir yazım denetleme özelliği sunuyor. Artık diğer ülkelerin resmi dilleri gibi bu ülkeler de yazarken yazım denetimini otomatik olarak yapabilecek.
 
Dil üzerine yoğunlaşılan yeni güncellemeyle beraber artık Chrome kullanıcıları kelime veya cümle hatalarının yanı sıra harf dil bilgisi hatalarının da farkına varabilecek. Edat, zamir, sıfat, bağlaç ve zaman kipleri gibi denetimleri kullanıcıyla buluşturan Chrome 26, kullanıcı tarafından anlık yazılan metni otomatik olarak yabancı dile çevirip metin kutusuna yazabilecek.