Chrome güncellendi

Google, yeni yayınladığı güncelleme ile kullanıcıların sorunlarını ortadan kaldıracağa benziyor.

Chrome güncellendi
06 Mart 2013 Çarşamba 11:05 tarihinde eklendi.

 

Son zamanlarda Chrome kullanıcıları yaşanan hatalar nedeniyle sorun yaşamaya başlamıştı. Google, yeni bir güncelleme yayınlayarak bu açıkları kapatmayı hedefledi. 10 büyük soruna çözüm olacağı düşünülen bu güncelleme sayesinde artık kullanıcılar büyük çaplı sorunlar yaşamayacaklar. Bugün birçok Chrome kullanıcı için o beklenen, sevindirici Haber geldi. Google, büyük hatalarını kapatacak bir güncelleme yayınladı. Bu güncellemenin ardından var olan hatalar artık küçük çaplı olarak kabul edilebilir.
 
Chrome bu güncelleme ile 10 açığı kapatmayı hedefledi. Hataların bulunmasında ise 4 hata bağımsız araştırmacılar tarafından raporlandı. Bu araştırmacıların Chrome'un hata bulma ödüllendirme programından 5000 dolar kazandığı bilgisi de verildi. Google kullanıcılarının sorunlarını çözmek için her yolu deniyor. Hata bulma ödüllerinde verdiği bu miktarla da Google, bu sene içerisinde 15.500 dolarlık bir prim dağıtmış oluyor.
 
Google çalışmaları ile Chrome kullanıcılarını memnun edeceğe benziyor. Eğer hala güncelleme işleminizi gerçekleştirmediyseniz bunu en kısa sürede yaparak daha başarılı bir Chrome kullanma olanağına sahip olabilirsiniz. Her zaman yenilikçi çözümleri ile karşımıza çıkarak bizlere kolaylık sunan Google, yine bu güncellemesi ile tüm sorunları ortadan kaldıracağa benziyor. Yakın zamanda başka güncellemeler de gerçekleştireceği düşünülüyor. Bunun yanı sıra sadece bu güncelleştirmesi değil, Google yeni atılımları ile de ilerleyen günlerde yine adından söz ettirecek.
 
Geçtiğimiz günlerde de ios güncellemesi ile karşımıza çıkan Google, şimdi de Chrome güncellemesi ile kullanıcılarını memnun etti. Yakın zamanda ise yeni arama işlevleri sunacağının sözünü veren Google, şimdiden herkesi meraklandırmayı başardı.