ÇİÇEK SİPARİŞİ VERİRKEN DİKKAT

Hepimiz sevdiklerimize sürprizyapmak , onların özel anlarını kutlamak, tebrik de bulunmak ve

ÇİÇEK SİPARİŞİ VERİRKEN DİKKAT
17 Ocak 2017 Salı 09:45 tarihinde eklendi.

Hepimiz sevdiklerimize sürprizyapmak , onların özel anlarını kutlamak, tebrik de bulunmak ve karşımızdakine hislerimizi anlatabilmek için en çok tercih ettiğimiz yol çiçeklerdir. Bu tercih de bulunmakta hiçbir zaman, hiçbir kimse pişman olmamıştır. Fakat çiçeklerden değil verdiğimiz siparişin teslimatı ve ürünün kalitesi konusunda birçok insanın pişmanlığı olmuştur. Bu kötü duruma düşmememiz için nelere dikkat etmeliyiz.
 

Çiçek siparişi verirken büyük çoğunluk siparişlerde kendimiz bir çiçekçiye gidip çiçekleri kendi elimizle seçip, siparişin hazırlanıp yola çıkmasına kadar olan süreçte çok nadir durabiliriz. Genelde ya tanıdığımız bir çiçekçiyi arayarak fazlada pazarlık yapma şansımız olmadan tamamen çiçekçinin zevkine ve insafına kalarak bir sipariş verir yada internet den genel de online çiçek siparişi vererek çiçek gönderme işlerimizi hallederiz.
 

Fakat hepimizin bildiği bir söz vardır ‘’ucuz etin yahnisi yavan olur diye’’ bu söz tamda çiçekler için söylenmiş.Bir çiçek siparişi verirken fiyatı ne kadar aşağıya çekerseniz şunu bilinki  gönderdiğiniz çiçeğin kalitesi ve tazeliği de o kadar düşük olacaktır. Bunun sonucunda da göndermiş olduğunuz ucuz orkide siparişi karşınızdakini mutlu etmeyi bırakın, sizin onun gözünde ki  değerive sevgisi düşecektir. Hemen hemen tüm çiçekçiler verdiğiniz fiyata fazla itiraz etmez sonuç da yüz liralık bir aranjmanı yetmiş liraya düşürdüğünüzde bu aranjmanda kullanacağı çiçekler ya elinde kalmış çöpe atılma vakti gelmiş çiçekler olacak yada ithal kaliteli çiçekler değil yerli kalitesiz çiçeklerden oluşacaktır.
 

Peki ne yapmalıyım derseniz çiçek göndermek istediğiniz de ilk olarak bilinen kaliteli onlinesitelerden siparişinizi vermeye özen gösterin derim. Çoğumuzda online siteler ile ilgili kolayca dolandırılırım, ne oldukları belli değil gibi ön yargıları devam etse de bilinçli olarak interneti kullandığımızda en güvenli alışveriş yerleridir. Artık kabul etmemiz gereken bir gerçekte dünyanın hızla sanal ortama geçiş yaptığıdır. Online alışverişe nasıl güvenirim derseniz bu sitelerden vereceğiniz sipariş düşündüğünüz gibi olmaması durumunda yasal olarak iade etme hakkınız bulunmakta, şikayet olarak bildirim yapmanız ve bu şikayete site tarafından hızlıca dönüş elde etme hakkına sahipsiniz. Şunu bilmeniz gerekir ki kurumsal şirketler her zaman ürünlerin standart ve kalitelerini en üst seviye de tutmak isteyeceklerinden sunmuş oldukları ürünleri çok sıkı takip etmekte ve müşteri  memnuniyeti  ile haklarına çok önem vermektedirler. Ayrıca bu online sitelerin birçok kampanyaları olacağından bu kampanyalar sayesinde daha kaliteli ve uygun fiyata her zaman ucuz çiçek siparişi vermeniz mümkün olacaktır.
 

Sizsiz olun sevdiklerinize çiçek vermeyi sakın unutmayın bunu yaparken asla kalite den ödün vermeyin.