Cicişlerle poz polisi yaktı

Sosyetik semt Bebek'teki trafik kontrolü, polisin başına iş açtı! Cicişler'e poz veren trafikçi, B bölgesinden C'ye atandı!.

Cicişlerle poz polisi yaktı
08 Aralık 2011 Perşembe 13:28 tarihinde eklendi, 1.238 kez okundu.

 

İstanbul'un "ünlü semti", yine medyatik bir olayla gündeme geldi. Filmleri aratmayan olayın kahramanları ise popüler kültürün son ürünü olan Ceyda ve Esra Ersoy kardeşlerdi. İkilinin yol açtığı olay, bundan 15 gün önce yaşandı.
 
ALKOLMETREYİ ÜFLEYİNCE
 
Pembe jiplerine binen kızkardeşler, soluğu Bebek'te aldı. Bu sırada "havalı trafiğiyle" meşhur olan Bebek'te, yol kontrolü vardı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi'nde görev yapan genç trafik polisi, Ciciş kardeşlerin aracını durdurdu. Polis memuru, Ceyda ve Esra Ersoy kardeşleri, "Trafik ve alkol denetimine" tabi tuttu. 
 
TWITTER'DA YAYINLADI
 
Trafik polisi, otomobili kullanan Ceyda Ersoy'a alkolmetreyi uzattı. Alkolmetrede Ceyda Ersoy'un alkolü (0) gösteriyordu. Bu sırada Esra da genç trafik polisi ile konuşmaya başladı. Ve elindeki cep telefonu ile polisin fotoğrafını çekti. Ardından da "Memur bey sizin fotoğrafınızı çekip twitter'da paylaşacağım" dedi. Genç trafikçi de Ciciş kardeşlerin isteğini kırmadı. Bu görüşmeden sonra Esra ve Ceyda kardeşler trafik polisinin fotoğrafını sosyal paylaşım sitesi Twitter'da paylaştı. Ardından kameraların çektiği görüntüler de televizyonlarda yayınlandı. Görüntüler üzerine genç trafikçinin görev yeri değiştirildi. Polis memuru, B bölgesinden C bölgesine gönderildi. 
 
Takvim